Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Fanni Sjöholm, Turkulaislähtöinen musiikintekijä ja artisti. Teen musiikkia artistinimellä F. Mun taiteilijanimi F on etunimen ensimmäisen kirjaimen lisäksi mun artistipersoona, se mitä musta näkyy ulospäin, se joka nousee lavalle eikä pelkää mitään.

Minkälaista musiikkia teet? Mikä inspiroi biisien sanoituksiin?

Mun musiikissa yhdistyy saumattomasti laulu, räppi, sekä elektronisesta musiikista vaikutteita ottava tuotanto. Musiikkityyliä on kuvattu myös osuvasti nimellä elektrorap. Kokonaisuudessaan mun tyyli mielletään usein hyvin rohkeaksi. Tekijätiimiin kuuluu mun lisäksi tuottaja Kitarajuho2.0, joka vastaa mun kanssa biisien sävellyspuolesta. Sanoitukset kirjoitan itse.

Mun itse itselleni kirjoittamat lyriikat on aina liitettävissä täysin mun omaan elämään. En osaa omissa teksteissäni käyttää värikynää, tai tarinoida mitään totuuden ulkopuolelta. Elämä inspiroi!

Yhdistyksemme löysi sinut ”HAJOAA” -kappaleen ansiosta, voisitko avata kappaleen sanomaa tarkemmin?

HAJOAA on biisi, joka kertoo mun tähän astisen elämäni suurimmasta tragediasta, mielenterveysomaisena olemisesta. Tallensin kyseiseen biisiin kaikki mun fiilikset surun ja vihan kautta aina rakkauteen ja toivoon saakka. Mitä enemmän oon tästä aiheesta keskustellut, sitä enemmän oon varmistunut siitä, että nämä asiat koskettaa ihan älyttömän monia ihmisiä. Tää biisi on tehty kaikille niille, jotka päivästä toiseen elää oman tai läheisen mielenterveysongelman värittämää elämää. Meitä on paljon ja me saadaan olla rikkinäisiä. Toivon että tällä biisillä pystyisin vähentämään stigmoja, tai niiden pelkoa ja kannustamaan avun hakemiseen.

Missä voimme nähdä sinun keikkailevan tulevaisuudessa?

Tulevana kesänä mut löytää esimerkiksi Ruisrockista, Stadin Juhannuksesta ja muutamilta muilta festareilta. Turun seudulla oon keikalla myös ravintola Samppalinnassa 22.7. Tervetuloa fiilistelemään!

Mikä olisi sinun supervoima ja mihin käyttäisit sitä?

Haluaisin osata siirtyä paikasta toiseen ilman matkustamista. Teleporttaus? Voisin aina olla siellä missä pitää silmänräpäyksessä ja vuorokauden tunnit ehkä riittäis vähän paremmin.

– Fanni

F virallinen Facebookissa

F virallinen Instagramissa

Pin It on Pinterest