Syksy on tuonut mukanaan henkilöstömuutoksia, mutta nyt on V-S FinFamin porukka kasassa! Tässä mahtavassa porukassa onkin monen asian tietäjää ja taitajaa, jotka esittelevät itsensä tässä julkaisussa.

”Milla, luotsailen toiminnanjohtajana ihanaa V-S FinFamin porukkaamme. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri. Työn ohessa olen suorittanut mm. JET-opinnot ja opiskelen nyt Sote-Akatemiassa. Järjestötyön yhteisöllisyys antaa iloa ja energiaa joka päivään. Vapaa-aikani täyttää perhe puutalossa ja siamilainen kissaherra.”


”Sirpa, omaistyön koordinaattori. Vastuualueena minulla on lapsiperhetyö, suljetut ryhmät, viikonloppukurssit, sekä tapahtumien järjestäminen. Koulutukseltani olen toimintaterapeutti, seksuaalineuvoja, työnohjaaja sekä Lapset puheeksi-keskusteluavun kouluttaja. Iloa arkeen tuo läheiset, koti ja lapsenlapset. Nyt ensimmäistä kertaa elämässä minulla on kotonani ihan oma huone, kun yksi lapsi lensi pesästä.”


”Elina, omaistyön koordinaattori – nuoret aikuiset. Kasvatustieteen maisteri ja opettaja, sairaanhoitaja, uusperheneuvoja, depressiokouluohjaaja ja voimauttavan valokuvauksen taitaja. Iloa arkeen tuo oma perhe ja koti. Olen juuriltani savolainen ja jokseenkin kotiseuturakas. Voimaa antavat syksyn värit ja valot, mietiskely kahvikupin äärellä, hyvät yöunet ja lapsen kanssa touhuilu.”


Jill, omaistyöntekijä. Koulutukseltani olen lähihoitaja (mielenterveys, päihde ja kriisityö). Sydän asiani on mielenterveysomaiset. Heidän tukeminen ja olla saatavilla. Iloa arkeeni tuo koti-illat, villasukat, soffan kainalo, kuppi kuumaa teetä ja katsoa hömppää telkkarista. Ystävät, joiden kanssa kahvitella ja parantaa maailmaa.


”Satu, omaistyön koordinaattori. Innostun työssäni omaisille tukea tarjoavien toimintojen kehittämisestä yhdessä hoitotahojen kanssa. Asiakastyö on myös lähellä sydäntäni. Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri. Olen kiinnostunut arjenhallintaan sekä hyvinvointiin liittyvistä kysymyksistä ja niiden vahvistamisesta elämässä yleisesti. Vapaalla parasta on luonnossa liikkuminen sekä yhdessä että yksin. Innostun myös keskusteluista erilaisten ja erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa. ”


Adonika, vapaaehtoistyön koordinaattori. Olen koulutukseltani toimintaterapeutti, ja tällä hetkellä opiskelen työn ohella ylemmässä ammattikorkeakoulussa mielenterveys-ja päihdetyön tutkintoa. Työssäni minua innostaa työn monipuolisuus, sekä uusien ihmisten tapaaminen. Minulle on myös tärkeää tehdä työtä, jonka koen olevan merkityksellistä. Vapaa-ajalla harrastan polkujuoksua sekä pyrin viettämään mahdollisimman paljon aikaa luonnossa.”


Karoliina, Kysy nuorelta -hankkeen projektityöntekijä. Olen koulutukseltani sosionomi ja tehnyt syventävät opintoni toiminnallisiin menetelmiin ja lastensuojeluun suuntautuen. Ammatillisia mielenkiinnon kohteitani ovat nuorten kanssa toimiminen, nuorten palvelujen kehittäminen, viestintä ja järjestökentällä sekä vapaaehtoistoiminnan parissa työskentely. Vapaa-ajalla nautin ystävien seurasta, musiikista, hyvästä ruoasta ja luonnosta. Itselle paras tapa rentoutua on laittaa lempibiisi soimaan ja tanssia tai vaihtoehtoisesti lähteä luontopolulle nauttimaan metsän hiljaisuudesta ja vihreydestä.”


”Outi, Kysy nuorelta -hankkeen projektityöntekijä. Lapsiomaisten hyvinvoinnin edistäminen on itselleni hyvin merkityksellinen asia. Olen toiminut pitkään Turun AMK:n sosiaalialan lehtorina. Koulutustaustaltani olen sosiaalialan ohjaaja ja kasvatustieteen maisteri. Olen suuntautunut erityisesti erityispedagogiikkaan ja psykologiaan. Pidän uuden oppimisesta, tutkimisesta ja olen helposti uudenlaisista asioista innostuva. Toivonkin oppivani elämään yhä enemmän hetkessä ja nauttimaan jokapäiväisistä ilon aiheista – samalla katse tähyää kuitenkin kauas horisonttiin. Olen aina matkalla jonnekin. ”


Pin It on Pinterest