Moikka kaikille!

Aloittelin vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina tammikuun alkupuolella Adonika Ellän vanhempainvapaan sijaisena. Olen innoissani saadessani toimia osana Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:tä. Yhdistyksen arvot kohtaavat omani, mikä tuntuu uutena työntekijänä siltä kuin olisin tullut kotiin! Näinä päivinä työuraa yhdistyksessä on kertynyt jo kuukauden verran, mutta se tuntuu hyvällä tavalla paljon pidemmältä ajalta. Sekä työyhteisö että vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit ovat ottaneet minut lämmöllä vastaan.

Ihmisenä olen aika omanoloiseni, helposti lähestyttävä ja hyväntuulinen tyyppi. Nautin pienistä arjen hetkistä ja ammennan niistä myös paljon työssä jaksamiseen. Haen itselleni arkeeni tilannetta, jossa koen voivani hyvin sekä vapaalla että työssä. Paljastan, että nyt ollaan aika lähellä sitä tilannetta. Ehkä juuri siksi koen työssänikin tärkeäksi vapaaehtoisten hyvinvoinnin.

Toivon, että vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina minuun olisi helppo ottaa yhteyttä. Moni asia selkenee, kun asiaa pohtii yhdessä ääneen. Vapaaehtoisia haluan myös lämpöisesti kannustaa osallistumaan työnohjauksiin ja virkistyksiin. Ne ovat vain ja ainoastaan teitä varten! 

Omaisia kannustan olemaan minuun yhteydessä tukihenkilötoimintaan liittyvissä asioissa. Tukihenkilö voi parhaimmillaan lisätä omaa hyvinvointia, tukea arjessa jaksamista ja vähentää yksinäisyyden tunnetta. Kaikki mielenterveys- ja päihdeomaiset 7 – vuodesta ylöspäin ovat tervetulleita tuettaviksi. Autan myös mielelläni eteenpäin, jos meidän toiminta ei olekaan se paras vaihtoehto tähän hetkeen. 

Nähdään ja kuullaan tulevissa käänteissä!

Yhteystiedot

Ranja Jaatinen
Ranja Jaatinen

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

044 793 0583
[email protected]

Pin It on Pinterest

Lahjoita