Hyvinvointia luonnosta

Lähde mukaan koko perheen voimin!

Luontotoimintaa perheille, joissa on mielenterveyden ja päihteidenkäytön haasteita ja alaikäisiä lapsia. Toiminta toteutetaan Salon kaupungin osallistuvan budjetoinnin avustuksella, joka on kohdistettu lapsiperheisiin.

Risteily Mathildedaliin la 18.6. klo 14-18

Lähde risteilylle Salon kauniisiin merimaisemiin! Lähtö Vuohensaaresta 18.6. klo 14.15, paluulähtö Mathildedalista klo 17.45. Yhdistys tarjoaa retkieväät. Retki on maksuton ja jokainen vastaa Vuohensaareen saapumisesta itse. Yhdistys ei ole vakuuttanut osallistujia, huolehdithan omasta vakuutuksestasi. Ilmoittautumiset tästä.

Melontaa Kirjakkalan ruukilla ti 26.7. klo 17.-19.30

Lähde mukaan melomaan kauniille Kirjakkalan järvelle oppaiden johdolla, Hamarijärventie 62, Teijo. Yhdistys tarjoaa retkieväät. Retki on maksuton ja jokainen vastaa paikalle saapumisesta itse. Yhdistys ei ole vakuuttanut osallistujia, huolehdithan omasta vakuutuksestasi. Ilmoittautumiset 18.7. mennessä tästä.

Hevostoimintaa Salon alueen hevostallilla ti 9.8. klo 17-19

Lähde mukaan hevostallille kokeilemaan vaunuajelua, talutusratsastusta, hevosen hoitoa, hevosenkengän heittoa tai muuta mukavaa Sjtallille, Rivometsäntie 11, Halikko. Yhdistys tarjoaa retkieväät. Retki on maksuton ja jokainen vastaa paikalle saapumisesta itse. Yhdistys ei ole vakuuttanut osallistujia, huolehdithan omasta vakuutuksestasi. Ilmoittautumiset 2.8. mennessä tästä.

Tulossa: 23.8.

Retkikohde ja aika tarkentuvat myöhemmin, seuraa somesta tai nettisivuilta lisätietoja.

Tulossa: 6.9.

Retkikohde ja aika tarkentuvat myöhemmin, seuraa somesta tai nettisivuilta lisätietoja.

 

Ota yhteyttä

Jaana Knaapi-Lehtonen
Jaana Knaapi-Lehtonen

Omaistyön koordinaattori

p. 040 722 4961
[email protected]

Pin It on Pinterest

Lahjoita