Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry on ottanut tammikuussa 2018 käyttöön sähköisen ryhmä-, kurssi- ja tapahtumailmoittautumisen. Ilmoittautumisten hallinta keskitetään verkkopohjaiseen tapahtumanhallintajärjestelmään, Lyytiin, jonka yhdistys on ottanut pilottikäyttöön yhdessä Uudenmaan ja Pirkanmaan FinFami-yhdistysten kanssa.

Sähköisen ilmoittautumisen tavoitteena on siirtää tapahtumien ja ilmoittautumisten hallintaan käytettyjä resursseja takaisin yhdistyksen varsinaiseen tuki- ja neuvontatyöhön. Sähköinen ja monilta osin automatisoitu tapahtumanhallintajärjestelmä mahdollistaa myös paremman ja ajantasaisemman osallistujaseurannan ja jonotuspaikkojen hallinnan. Myös palautteiden keruu ja viestintä esimerkiksi peruutus- tai poikkeustilanteista mahdollistuu aivan uudella tavalla, joka tavoittaa ilmoittautuneet aikaisempaa tehokkaammin. Käyttöönotettavan järjestelmän avulla turvataan myös toukokuussa 2018 voimaan astuvan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Sähköinen ilmoittautuminen ei poista mahdollisuutta ilmoittautua myös puhelimitse. Ilmoittautuminen puhelimitse on edelleen mahdollista maanantaista perjantaihin klo 10 – 14 välisenä aikana numerossa 044 793 0582.

Ilmoittautumisen kolme vaihetta:

Ilmoittautuminen tapahtuu painamalla ryhmä-, kurssi- tai tapahtumatiedon yhteydestä löytyvää Ilmoittaudu-linkkiä. Ilmoittautumislomake aukeaa uuteen välilehteen.

Vaihe 1: Tiedot
Täytä lomakkeella pyydetyt tiedot ja jatka seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2: Vahvistus
Tarkista tietosi ja vahvista ilmoittautuminen.

Vaihe 3: Valmis
Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta. Kopio vahvistuksesta lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Huomaa, että voit myös muuttaa tai peruuttaa ilmoittautumistasi sähköpostiviestistä löytyvällä linkillä. Jos peruutat ilmoittautumisen, paikkasi vapautuu mahdolliselle jonottajalle.

Pin It on Pinterest