Kevätretkiä luonnossa

Lähde mukaan kevätretkille!

Liikumme retkillä Varsinais-Suomen luonto- tai historiakohteissa yhdessä retkeillen ja eväistä nauttien. Mukaan tarvitset säänmukaiset ulkoiluvarusteet, tukevat jalkineet, istuma-alustan ja kahvia tai teetä termokseen niin halutessasi. Yhdistys tarjoaa retkisämpylät ja pienen vesipullon. Retket ovat maksuttomat ja jokainen vastaa retkikohteisiin saapumisesta itse tai kimppakyydillä.

Vaisakon luontopolku, Salo: Ti 10.5. klo 18.00
Retkemme suuntautuu Vaisakon luontopolulle, jonka keväinen kukkaloisto sinivuokkoineen, keltavuokkoineen ja mukulaleinikkeineen houkuttelee retkeilijää ihastelemaan Vaisakon luontoa. Kävelymatka retken aikana osin pitkostettua ja välillä myös vaikeakulkuista maastoa noin 4,5 km. Retken kesto kohteessa noin 3 tuntia. Ilmoittaudu retkelle viimeistään 6.5. tätä kautta.  Yhteislähtö Salosta Farmoksen tontilta (Helenankatu, Salo) klo 17.30 tai suoraan autolla Vaisakon luonnonsuojelualueelle. Kohteen osoite on Palttatie 22c, Salo.

Autolla Vaisakkoon pääsee Turun ja Salon suunnalta valtatietä (tie 110) pitkin. Valtatieltä käännytään Kokkilantielle (tie 1835), jossa on viitta Angelniemeen. Sitä jatketaan noin 700 metriä ja käännytään vasemmalle Lehtiniementielle, jossa opaste ”Lehtiniemi”. Tätä tietä jatketaan 1,5 km. ”Vaisakko” -viitan kohdalta käännytään vasempaan ja ajetaan n. 400 metriä pysäköintialueelle. Vaisakon luonnonsuojelualueelle ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla.

Ota yhteyttä

Jaana Knaapi-Lehtonen
Jaana Knaapi-Lehtonen

Omaistyön koordinaattori

Ikäihmiset ja perhetyö

p. 040 722 4961
[email protected]

Pin It on Pinterest

Lahjoita