Luennot

Yhdistys järjestää maksuttomia yleisöluentoja, joiden teemat nousevat omaisten tarpeista ja toiveista. Luennoille ovat tervetulleita omaisten lisäksi kaikki aiheesta kiinnostuneet, esimerkiksi opiskelijat ja ammattilaiset.

FinFamien keskusliiton kotisvuilta näet kootusti valtakunnalliset verkkoluennot ja verkkokurssit. Tutustu ja lue lisää tämän linkin kautta.

Osallistu mielenkiintoisille ja maksuttomille luennoille kotisohvalta käsin.

Kevään 2023 mielen tukena -luennot

 

Itsetuhoisuus ja itsetuhoisuuden puheeksi ottaminen

Aika: Tiistaina 7.2. klo 1819.30

Paikka: Turun pääkirjasto, Studio-sali, Linnankatu 2, Turku

Itsetuhoisuus ja itsetuhoisuuden puheeksi ottaminen. Luennoitsijana kouluttaja Harri Sihvola, MIELI ry, itsemurhien ehkäisykeskus. Mukana tapahtumassa MIELI Lounais-Suomen mielenterveys ry/Turun kriisikeskus, LINITY-työ. Luento järjestetään Turun pääkirjaston Studio-salissa sekä striiminä tapahtuman fb-sivulla, josta se on myös katsottavissa kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen. Tapahtuman fb-sivu julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Luennon Facebook-sivun ja striimin löydät täältä.

 

Päihteet ja mieli Miten tukea omaista, kun molemmat sairastuvat?

Aika: Tiistaina 25.4. klo 1819.30

Paikka: Turun pääkirjasto, Studio-sali, Linnankatu 2, Turku

Päihteet ja mieli – Miten tukea omaista, kun molemmat sairastuvat? Luennoitsijana Markus Partanen, ylilääkäri, A-klinikka Oy:n avohoitopalvelut.

Luento järjestetään Turun pääkirjaston Studio-salissa sekä striiminä tapahtuman fb-sivulla, josta se on myös katsottavissa kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen. Tapahtuman fb-sivu julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

 

Pin It on Pinterest

Lahjoita