Luennot

Yhdistys järjestää maksuttomia yleisöluentoja, joiden teemat nousevat omaisten tarpeista ja toiveista. Luennoille ovat tervetulleita omaisten lisäksi kaikki aiheesta kiinnostuneet, esimerkiksi opiskelijat sekä ammattilaiset. 

Finfamien keskusliiton kotisvuilta näet kootusti valtakunnalliset verkkoluennot ja verkkokurssit. Tutustu ja lue lisää tämän linkin kautta.

Osallistu mielenkiintoisille ja maksuttomille luennoille kotisohvalta käsin.

Kevään 2023 mielen tukena -luennot

 

Itsetuhoisuus ja itsetuhoisuuden puheeksi ottaminen

Aika: Tiistaina 7.2. klo 18-19.30

Paikka: Turun pääkirjasto, Studio-Sali, Linnankatu 2, Turku. 

Itsetuhoisuus ja itsetuhoisuuden puheeksi ottaminen. Luennoitsijana Harri Sihvola, Kouluttaja. MIELI ry, itsemurhien ehkäisykeskus. Mukana tapahtumassa MIELI Lounais-Suomen mielenterveys ry / Turun kriisikeskus, LINITY-työ. Luento järjestetään Turun pääkirjaston Studio-salissa sekä striiminä tapahtuman fb-sivulla, josta se on myös katsottavissa kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen. Tapahtuman fb-sivu julkaistaan tähän lähempänä ajankohtaa.

 

Päihteet ja mieli – kun molemmat sairastuvat? Miten tukea omaista?

Aika: Tiistaina 25.4. klo 18-19.30

Paikka: Turun pääkirjasto, Studio-Sali, Linnankatu 2, Turku. 

Päihteet ja mieli – kun molemmat sairastuvat? Miten tukea omaista? Luennoitsijana Markus Partanen, ylilääkäri,  A-klinikka Oy:n avohoitopalvelut.
Luento järjestetään Turun pääkirjaston Studio-salissa sekä striiminä tapahtuman fb-sivulla, josta se on myös katsottavissa kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen. Tapahtuman fb-sivu julkaistaan tähän lähempänä ajankohtaa.

 

Pin It on Pinterest

Lahjoita