Toiminta poikkeusaikana

Koronatilanteen kiihtymisen johdosta suosittelemme maskin käyttöä toimistolla tapahtuvissa ryhmissä ja tapaamisissa.  

Seuraamme koronavirustilannetta ja noudatamme hallituksen sekä THL:n ohjeistuksia. Tulethan tapaamisiin ja tapahtumiin terveenä, muistaen käsihygienian ja turvavälit. Huolehdimme toimitilojemme hygieniasta ja toiminnan turvallisuudesta. Järjestämme syksyn toiminnan ( ryhmät, avoimet illat, koulutukset, luennot) pääsääntöisesti kasvokkaisina tapahtumina. Tiedotamme, jos tilanne muuttuu koronavirusepidemian johdosta. Lisätietoa saat työntekijöiltä sekä sosiaalisen median kanavistamme. Tietoa syksyn toiminnasta  löydät toimintakalenteristamme, avoimista illoista tiedon löydät täältä ja ryhmistä täältä. 

Huom! Yhdistyksen perinteinen joulujuhla ravintola Verkahovissa joudutaan perumaan tältä vuodelta koronavirustilanteen johdosta.

 

Omaisneuvonta

Omaisneuvonta on maksutonta keskustelutukea mielenterveys- ja päihdeläheisille. Omaisneuvonnan tapaamiset on mahdollista järjestää kasvokkain yhdistyksen toimistolla tai etäyhteydellä. Myös puhelinkeskusteluun on mahdollista varata aika. Lisätietoja saat työntekijöiltä sekä neuvontapuhelimesta arkisin klo 9 – 15, puh. 044 793 0580. Muina aikoina voit jättää puhelimen vastaajan yhteydenottopyynnön tai lähettää sähköpostia. Lisätietoa omaisneuvonnasta, yhteydenottolomakkeen, yhteystiedot sekä sähköisen ajanvarauksen löydät täältä.

 

etänä tapahtuvaa toimintaa

Kootusti valtakunnalliset etänä toimivat verkko- ja puhelinryhmät löytyvät FinFamin sivuilta.

Vertaistuellinen, avoin chat joka keskiviikko klo 17-19

Mielenterveysomaisille suunnattu, vertaistuellinen chat järjestetään keskiviikkoisin klo 17-19 tukinetissä.
V-S-FinFamin työntekijät ovat mukana chatin toteuttamisessa. Chat on avoin, voit tulla mukaan koska haluat. Lisätiedot chatista löydät täältä.

Tietoa, toivoa ja tukea tarjoaa:
Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:n väki

 

Pin It on Pinterest