Kesäteatterinäytös ”Vuonna 85”

Lähde mukaan katsomaan Ypäjän musiikkiteatterin näytöstä ”Vuonna 85” kesäkuussa! Teatterimatka on omaisille maksuton ja toteutetaan lahjoitusvaroin  Lähdemme yhdessä kohti Ypäjää Turun linja-autoaseman laiturilta 10 tiistaina 28.6.2022 klo 17.00.

Musikaalissa seurataan metallipajan työporukan edesottamuksia 80-luvulla. Festareita kiertävä Karoliina ilmestyy varastamaan Tommin sydämen, ja toisaalla Pallella on suuria suunnitelmia. Tommin ja Karoliinan leimuava lempi kokee kuitenkin kolhuja. Kestääkö työläispoppoon toveruus, kun kaiken huipuksi komisario Peppone hengittää herkeämättä niskaan? Vuonna 85 on poskettoman hauska rappioromanttinen kertomus villistä nuoruudesta, ystävyydestä ja yhteishengestä. Ypäjän Musiikkiteatteri tunnetaan ennen kaikkea elävästä orkesteristaan ja näyttävistä joukkokohtauksistaan, joita ei tästä kasari-ilottelusta puutu! Lue lisää tästä.

Teatterimatka on omaisille maksuton ja toteutetaan lahjoitusvaroin. Paikkoja on 20 ja ilmoittautuminen sitova. Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä jotta varallaolijat pääsevät mukaan

Ilmoittautuminen 28.5. mennessä tästä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kenelle?

Mielenterveys- ja päihdeomaiset, jäsenet, vapaaehtoiset ja heidän perheet

Milloin?

Tiistaina 28.6.2022

Missä?

Ypäjän musiikkiteatteri. Lähtö Turun linja-autoasemalta laiturilta 10.

Lisätietoja

Milla Roos
Milla Roos

Toiminnanjohtaja

p. 044 793 0581
[email protected]

Pin It on Pinterest

Lahjoita