Tiesitkö, että löydät meidät sosiaalisesta mediasta Twitteristä TikTokiin? Olemme laajentaneet sosiaalisen median käyttöämme, ja nyt löydät meidät lähes joka alustalta!

Facebook on paras paikka, kun haluat olla perillä siitä, mitä kaikkea yhdistyksessämme tapahtuu. Löydät Facebookista viikon tulevat toiminnat, luentolinkit ja järjestämämme tapahtumat.

Instagramista saat paitsi tiedon ajankohtaisesta toiminnasta, pääset myös kurkistamaan V-S FinFamin kulisseihin. Jaamme Instagramissa tunnelmia eri tapahtumistamme ja niiden valmistelusta.

Twitter-tilillämme käymme ajankohtaista keskustelua mielenterveysaiheista. Erityisesti ammattilaisten kannattaa ottaa tilimme seurantaan, sillä jaamme siellä tietoa tulevista koulutuksistamme ja muista tärkeistä aiheista.

Vertaistuki verkossa -hankkeemme on ottanut haltuun TikTokin! Tilillä käsitellään mielenterveysomaisten arkea ja hankkeen toimintaa rennolla ja ihmisläheisellä otteella.

Jäikö jotakin puuttumaan? Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on mielessäsi aihe, jota meidän pitäisi käsitellä, tai mitä tahansa muuta. Saat meidät kiinni paitsi sähköpostilla myös somen kautta yksityisviestillä. Kuten tavallista, kaikki yhteystietomme ja somemme löytyvät Yhteystiedot-sivultamme. Nyt siis kaikki kiinnostavat somet seurantaan!

Pin It on Pinterest

Lahjoita