Tietoa yhdistyksestä

Yhdistys tarjoaa tietoa sekä maksutonta keskusteluapua kaikille, jotka ovat huolissaan läheisen mielenterveydestä tai päihteiden käytöstä.

Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry on vuonna 1984 perustettu omaisyhdistys, joka toiminnallaan edistää omaisten hyvinvointia, kun perheessä tai lähipiirissä ilmenee mielenterveysongelmia tai päihdeiden väärinkäyttöä.

Yhdistys tarjoaa tietoa sekä maksutonta keskusteluapua kaikille, jotka ovat huolissaan läheisensä mielenterveydestä tai päihteiden käytöstä. Yksilöllisen keskusteluavun lisäksi yhdistyksen tärkeitä toimintoja ovat erilaiset vertaistukiryhmät, avoimet teemaillat, koulutukset sekä virkistystoiminta. Näiden lisäksi yhdistys tarjoaa vapaaehtoisia tukihenkilöitä kaikenikäisten omaisten tueksi.

Yhdistys järjestää myös erilaisia koulutuksia ja luentoja ammattilaisille, opiskelijoille sekä muille mielenterveydestä sekä omaistyöstä kiinnostuneille. Yhdistys tekee yhteistyötä mm. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin, kuntien, mielenterveystyön ammattilaisten sekä muiden järjestöjen kanssa tuoden esiin omaisten oikeuksia sekä asemaa palveluissa. Yhdistyksen toiminta on tuettu Veikkauksen tuotoilla sekä muiden julkisten toimijoiden myöntämillä avustuksilla.

Voit tutustua kaikkien FinFamien yhteiseen strategiaan tästä.

Hallitus 2021

Ari Leinonen
Puh. 0401793773, sähköposti: [email protected]

Jäsenet

Annika Forth
Rasmus Jääskeläinen
Tapio Koivisto
Sirpa Pahalahti
Kaisa Pirttisalo
Markku Santavuori

Varajäsenet

Maija Saarela
Nelli Santala

Osoite
Itäinen Pitkäkatu 11 a
20520 Turku

Puhelin

Omaisten ohjaus ja neuvonta arkisin klo 10 – 14 numerossa 044 793 0580.

Sähköposti

Yhdistyksen työntekijöiden tiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.