Avoin toiminta

Avoin toiminta on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille ja mukaan voi osallistua yhden tai useamman kerran!

Yhdistyksen avoin toiminta

Yhdistyksen avoin toiminta toteutetaan usein yhdistyksen vapaaehtoisten ohjaamina erilaisina avoimina teemailtoina ja -ryhminä. Avoin toiminta on osallistujille maksutonta. Avoin toiminta on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, eikä suurimpaan osaan toiminnasta tarvitse ilmoittautua etukäteen!

Avoimen toiminnan päivämäärät ja lisätiedot näet alta.

 

 

Avoimet chatit
Avoin chat mielenterveysomaisille keskiviikkoisin klo 17-19

Oireileeko läheisesi psyykkisesti? Kaipaisitko itse tukea omaan tilanteeseesi omaisena? Haluaisitko vertaistukea? Chat tarjoaa mahdollisuuden käydä vertaistuellisia keskusteluja muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Chattien keskusteluaiheita voivat olla vaikkapa läheisen oireilun herättämät tunteet, arjen haasteet ja ristiriidat, omat voimavarat ja jaksaminen, rajojen asettaminen ja tuen saaminen itselle. Keskusteluja ohjaavat FinFamin alueyhdistysten työntekijät ja vapaaehtoiset.

Chatit toteutuvat joka keskiviikko klo 17-19 ja, voit tulla mukaan vain kerran tai kaikille kerroille.

Chattiin pääset mukaan tästä.

Ota yhteyttä

Adonika Ellä
Adonika Ellä

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori (toimintaterapeutti YAMK)

044 793 0583
[email protected]

Avoin olkkari turun toimistolla

Tervetuloa avoimeen olkkariin! Luvassa jutustelua mukavassa seurassa kahvi- tai teekupin äärellä. Olkkaria ohjaavat vapaaehtoiset Kaisa ja Nina.

Lue lisää

omaiskahvila kaarinassa

Omaisille suunnattu rento & avoin kahvila, jota ohjaavat vapaaehtoiset Aulis ja Elise.  Tervetuloa keskustelemaan mielen päällä olevista aiheista kahvikupin äärelle.

Lue lisää

nuppi koossa -ryhmä loimaalla

Mukaan ovat tervetulleita kaikki, joilla on kokemusta läheisen mielenterveyden haasteista ja toivovat tukea omaan jaksamiseensa.

Lue lisää

Omaisten illat

Syksyllä järjestetään omaisten iltoja Kaarinassa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa. Illoissa paikalla on vapaaehtoinen vertainen kertomassa omista kokemuksistaan sekä yhdistyksen työntekijä kertomassa ajankohtaisia kuulumisia toiminnasta. Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lue lisää

Pin It on Pinterest

Lahjoita