Avoin chat mielenterveysomaisille

 

Avoin chat mielenterveysomaisille

Avoimessa chatissa voit käydä vertaistuellisia keskusteluja anonyymisti muiden samassa elämäntilanteessa olevien omaisten ja läheisten kanssa. Pääosassa on osallistujien keskenään käymä keskustelu, mutta keskusteluissa on mukana taustatukena FinFamin alueyhdistysten työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Chattien keskusteluaiheita voivat olla vaikkapa läheisen oireilun herättämät tunteet, arjen haasteet ja ristiriidat, omat voimavarat ja jaksaminen, rajojen asettaminen sekä tuen saaminen itselle. Chatit toteutuvat joka keskiviikko kello 17–19. Voit tulla mukaan kerran tai vaikkapa kaikillekin kerroille. Chat on suunnattu täysi-ikäisille, ja siihen osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä Tukinettiin.

Näin pääset mukaan chattiin:

1. Mene osoitteeseen www.tukinet.net. Sivuston latautumisessa voi kestää hetken. Pääset luomaan tunnuksen yläpalkista kohdasta ”rekisteröidy”. Tietoihin syötetään käyttäjätunnus, nimimerkki, sähköposti ja salasana. Vain nimimerkki näkyy muille käyttäjille.

2. Löydät chatin menemällä suoraan osoitteeseen www.tukinet.net/teemat/avoin-chat-mielenterveysomaisille-keskiviikkoisin-klo-17-19/ryhmachatit/ tai hakemalla kohdasta teemat & palvelut teeman ”avoin chat mielenterveysomaisille”. Löydät chatin myös Tukinet-sivuston etusivulta silloin, kun se on käynnissä.

3. Pääset sisään chattiin klikkaamalla tulevaa tai käynnissä olevaa chat-kertaa chatin kuvauksen alla olevasta listasta.

Lisätietoa saat tarvittaessa työntekijöiltämme.

 

Kenelle?

Kaikille, joiden läheisellä on mielenterveyden haasteita tai päihteiden väärinkäyttöä

Milloin?

Joka keskiviikko 11.1. alkaen klo 17–19 

Missä?

Tukinetissä

 

Lisätietoja

Johanna Sydänoja
Johanna Sydänoja

Omaistyön koordinaattori

Päihdeomaistyö, TYKS Psykiatria -yhteistyö

p. 044 726 1991
[email protected]

Pin It on Pinterest

Lahjoita