Kysy nuorelta -hanke

Kysy nuorelta -hanke (2019-2021)

Hankkeessa on koulutettu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen ammattilaisia sekä tulevia ammattilaisia tunnistamaan ja tukemaan nuoria mielenterveys- ja päihdeläheisiä. Hankkeessa on tuotettu avoin verkkokurssi sekä webinaareja alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Hankkeessa on tuotettu ja pilotoitu sähköistä oppimateriaalia mielenterveyden teemoista ja läheisen näkökulmasta toisen asteen oppilaitoksiin ammattilaisten työn tueksi.

Tällä sivulla pääset tutustumaan ja ottamaan käyttöösi hankkeessa tuotettuja materiaaleja, jotka on tarkoitettu nuorten kanssa työskentelyn tueksi.

Painamalla yllä olevaa Tietoa ja työkaluja -painiketta pääset sivulle, jossa voit tutustua ja ottaa käyttöösi nuorten hoivaajien huolikortit sekä tunnusmerkistön. Sivulta löytyy myös Kysy nuorelta -opas, joka kokoaa yhteen hankkeessa kerättyä tietoa. Lisäksi sinne on koottu hankkeessa tehdyt opinnäytetyöt ja pro gradut sekä hyödyllisiä linkkejä!

Videot

Podcast

Tiedätkö miltä tuntuu, kun läheinen sairastaa psyykkisesti tai käyttää päihteitä väärin? Niin mekin tiedämme! Kysy nuorelta -podcast kertoo aitoja tarinoita nuorten elämästä psyykkisesti sairastavan tai päihteitä väärinkäyttävän läheisen rinnalla. Kuuntele tai lue jaksot alta. Podcast-sarja kuunneltavissa myös SoundCloudissa!

Pin It on Pinterest

Lahjoita