Syysleiri ”Rohkeutta ilmaisuun”

Syysleiri perjantaina 15.10 klo 18 – sunnuntaina 17.10. klo 13 Sinapin leirikeskuksessa (Sinapinti 74, Turku).

Rohkeutta ilmaisuun lisää, ei olisi huono asia! Uskallanko sanoa oman mielipiteeni, pitää puoliani rakentavasti? Uskallanko näyttää ja ilmaista tunteitani? Olen riittävän hyvä tällaisena kuin olen. Tunteeni ovat oikein, miten voin hyödyntää niitä omaksi ilokseni?

Kerrotaan ja kuullaan elämän tarinoitamme ja tehdään niitä näkyväksi toisillemme. Rohkeus ja halu tulla mukaan riittää, et tarvitse kokemusta ilmaisullisista harjoituksista, mutta ei niistä ole haittaakaan.

Mukana ovat myös: 

  • Vapaaehtoinen Sanna, joka kertoo oman selviytymistarinansa sekä miten ilmaisunmenetelmät on vahvistaneet häntä.
  • Kokemusasiantuntija Liisi kertoo miten päästä taiteen avulla uusien näkökulmien äärelle. ”Uomista uusiin ulottuvuuksiin”.Uskaltautuminen luovien tekemisten äärelle, avaa uusia ulottuvuuksia elämään!
  • Artisti ja musiikintekijä F:n videohaastattelu. Kuulemme hänen kokemuksiaan rohkeudesta ilmaista itseään ja esittää henkilökohtaisia sanoituksia ja sävellyksiä. Mitkä auttavat häntä näissä tilanteissa?   Tämän linkin kautta voit jo fiilistellä etukäteen.
  • Omaistyön koordinaattori, toimintaterapeutti, draaman ja teatterin ohjaamisen perusopinnot, Sirpa Madsen – ilmaisullisia harjoituksia erilaisin tekniikoin, joiden kautta voit saada rohkeutta tunteittesi ja mielipiteidesi ilmaisuun.

Ilmoittautuminen Leirille 13.9.mennessä tästä linkistä. Omavastuuosuuden 65  maksu viitteellä 3599 tilille FI1257100420043606 13.9. mennessä. Omavastuuosuus sisältää yöpymisen kahden hengen huoneissa, ruokailut, ohjelman, saunomisen sekä vuodevaatteet ja pyyhkeen 

Kenelle?

Mielenterveys-ja päihdeläheiset

Milloin?

Perjantaina 15.10 klo 18 – Sunnuntaina 17.10. klo 13 

Missä?

Sinapin leirikeskus, Sinapintie 74 Turku

Näytä kartalla

Lisätietoja

 

Sirpa Madsen
Sirpa Madsen

Omaistyön koordinaattori

Ryhmät

p. 044 793 0585
[email protected]

Pin It on Pinterest

Lahjoita